πŸ‘΄πŸ“ž Beeldzorg 2.0: Een Nieuwe Dimensie in Thuiszorg πŸ‘΅πŸ“±

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Wij willen graag onze nieuwste ontwikkeling met u delen: Beeldzorg 2.0. Met de groeiende tekorten in de thuiszorg zien we een toenemend aantal beeldzorgmomenten ontstaan. Echter, we begrijpen dat niet alle ouderen even bekwaam zijn in het gebruik van beeldbellen. Daarom hebben we speciale beeldbeltoestellen ontwikkeld, waardoor we beeldzorg voor iedereen toegankelijk maken.

Onze toestellen bieden de mogelijkheid om niet alleen traditioneel te bellen via een vaste lijn, maar ook om te beeldbellen via 4/5G en wifi. We hebben ons gericht op het vereenvoudigen van de gebruikservaring, zodat deze doelgroep moeiteloos kan genieten van de voordelen van beeldzorg. Geen gedoe met ingewikkelde technologieΓ«n, maar puur gemak en comfort.

Voor zorgorganisaties is er goed nieuws! U kunt mogelijk een vergoeding krijgen vanuit de zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met ons hoofdkantoor via 070-3085530, waar ons team u graag verder helpt.

Daarnaast bieden we ook speciale toestellen met uitgebreidere functies, waaronder de mogelijkheid om domotica toe te voegen. Hiermee kunnen we de zorgervaring nog verder optimaliseren en aanpassen aan individuele behoeften.

Wilt u onze beeldzorgtoestellen in actie zien? We staan klaar om u een demonstratie te geven. Laat het ons weten, en we komen met alle liefde naar u toe om dit te laten zien.

Bent u van plan om de 50+ Beurs te bezoeken? Geweldig! We zullen ook aanwezig zijn, en u kunt al onze producten uitgebreid bekijken en testen. We willen namelijk dat beeldzorg voor iedereen bereikbaar is, juist voor ouderen die niet vertrouwd zijn met tablets of smartphones.

Laten we samen streven naar een betere en toegankelijke zorg voor onze ouderen. Met Beeldzorg 2.0 zetten we een belangrijke stap in die richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten