• GRATIS VERZENDING

  In Nederland en belgie
 • MAAND OP PROEF

  Probeer 30 dagen
 • BOL.COM

  Ook online te bestellen
 • 100% VEILIG

  Met beveiligde licentie
 • BESTE TABLET

  Door senioren getest

Onze verschillende producten

Wat is een tablet voor ouderen?

De SeniorenTAB is een speciaal ontwikkelde tablet voor ouderen, voorzien van een aanraakscherm waarop zes grote knoppen in hoog contrast zichtbaar zijn. Hierdoor kan de gebruiker duidelijk zien wat er op de knoppen wordt weergegeven. Elk van deze knoppen staat op een vaste plek en geeft toegang tot één specifiek onderdeel van de tablet. Zo kan de gebruiker van de tablet voor ouderen gemakkelijk terugvinden waar bijvoorbeeld de emails kunnen worden gelezen of waar de foto’s van de familie kunnen worden bekeken. Daarnaast heeft de SeniorenTAB een ondersteuning met betrekking tot hulp op afstand. Heeft de gebruiker een vraag? Dan kan elke werkdag met een medewerker contact worden opgenomen. Zo staat de gebruiker er nooit alleen voor. De vraag wordt dan samen beantwoord.

Recent nieuws

Onze recente artikelen over ideeën en producten

Over ons:

Sinds begin 2017 is de SeniorenTAB op de markt beschikbaar. Deze toetreding is niet zomaar begonnen. De SeniorenTAB is het resultaat van jaren ervaring met betrekking tot het geven van tablet en computertrainingen voor ouderen.

Door het verzorgen van deze traingingen, met betrekking tot het gebruik van de tablet en computer is een schat aan ervaring opgedaan. Het directe contact met de senioren heeft ertoe geleid dat Stichting BOP een tablet voor ouderen en een mobiele telefoon voor ouderen speciaal heeft laten ontwikkelen. Hierbij is gelet op de eisen die de senioren stellen aan het gebruik ervan. Want, zo blijkt, hebben de ouderen nogal wat eisen met betrekking tot de functionaliteit. Een gewone tablet of mobiele telefoon sluit hier niet op aan.