Het leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld. Gemeenten, bedrijven en instellingen communiceren vaker en vooral online. Digitale dienstverlening wordt zo met de dag belangrijker. Help daarom mee om ouderen en mensen met een leesbeperking met de digitale vooruitgang mee te laten doen. Dit kan door uw bedrijf of organisatie een aanbieder van de SeniorenTAB te maken.

 

Speciale tablet voor ouderen

Aanbieders - SeniorenTABSpeciaal voor ouderen en mensen met een leesbeperking heeft Stichting BOP de SeniorenTAB ontwikkeld. De gebruiksvriendelijke tablet is eenvoudig te bedienen en wordt gebruiksklaar geleverd met handige interface en alle belangrijke apps. Aan de hand van deze tablet voor ouderen wordt hun zelfstandigheid verhoogt. Zij kunnen ermee zelf emailen, bankzaken regelen en contact houden met familie en organisaties. Ook kunnen zij leren gebruikmaken van uw digitale dienstverlening. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf gegevens doorgeven, afspraken maken en uw organisatie berichten sturen.

 

Digitale dienstverlening

Voor uw organisatie kunnen wij de voorgeïnstalleerde SeniorenTAB aanpassen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld de apps van uw gemeente of organisatie gerichte apps worden geïnstalleerd.

 

Maatwerk en mogelijkhedenSeniorenTAB - Ouderen met tablet 2

De SeniorenTAB is verkrijgbaar voor € 279,-. Als gemeente of instelling kunt u eventueel deze tablet voor ouderen met een exclusieve korting aanbieden. Ook kunnen we de tablet voorzien van uw app(s) en uw logo.

 

Maak ouderen digiwijs

Met de SeniorenTAB kunt u het leven van ouderen een stuk fijner maken. Met deze eenvoudige tablet voor ouderen zorgt u dat senioren contact houden met de buitenwereld, zelfstandig en betrokken blijven. Een perfecte service voor gemeenten en (zorg)instellingen.

Neem contact op met een medewerker van SeniorenTAB voor de mogelijkheden via telefoonnummer 070-3085504 of info@seniorentab.nl.

Geen artikelen in de winkelwagen.