Digitale Activiteiten via de SeniorenTAB tablets

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Activiteiten en belevingen voor ouderen en
mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Tekort aan tijd, personeel of budget?
Of gewoon op zoek naar een leuke activiteit?
Ons platform biedt de oplossing.

Meedoen aan activiteiten draagt bij aan een zinvolle dagbesteding, meer levensvreugde en een groter algeheel welbevinden. Maar door tekort aan tijd, personeel en budget is het vaak lastig om een passende activiteit aan te bieden. Dit geldt in verzorgingshuizen, dagbestedingslocaties maar ook voor mantelzorgers.

Op het platform van Stichting AC-tiviteiten regel je met een druk op de knop activiteiten voor ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

https://ac-tiviteiten.nl/

Altijd een passende activiteit wanneer dat nodig is

  • Digitale activiteiten, zoals een quiz of vragenspel.
  • Online dagjes uit, zoals een dagje Keukenhof, een reisje met de bus of op safari door De Beekse Bergen.
  • Live interactieve activiteiten, zoals een lezing over de natuur, plaatjesdraaien met het Danspaleis of meebewegen met een
    Tai-chi les.
  • Een breed aanbod aan activiteiten waarbij herinneringen worden gemaakt en gespreksstof wordt gecreëerd.
  • Individueel en voor groepen in te zetten. Kies wat het best passend is op het moment. Samen een heerlijke beleving of speel in op de individuele behoeften van uw cliënt.
  • Lage kosten. Voor slechts € 12,50 is uw activiteit vakkundig en snel georganiseerd.
  • Oplossing voor tijdsdruk. Een activiteit is snel geregeld, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

Het kan allemaal. Eenvoudig te regelen en flexibel te plannen. U kiest de activiteit en bepaalt zelf het tijdstip wat het beste bij u en uw cliënten past.

Aanvulling op eigen aanbod

Het organiseren en bedenken van activiteiten kost veel tijd en energie. Soms is de inspiratie op of ontbreekt het gewoon aan tijd en mogelijkheden. Onze activiteiten zijn een mooie aanvulling op het bestaande activiteitenaanbod. Deelname kan zowel individueel als met een groep. Wij bieden activiteiten waarbij nieuwe herinneringen worden gemaakt, vriendschappen ontstaan en gespreksstof wordt gecreëerd.

Vanuit de stoel genieten van een geheel verzorgd online dagje uit? Wij laten u de leukste plekjes van Nederland zien aangevuld met een leuke quiz of een vragenspel. Cultuur beleven op een andere manier, voor iedereen toegankelijk.

Sociale contacten

De behoefte aan sociale contacten is groot onder ouderen en mensen met een beperking. Daarom bieden wij ook live, online, interactieve activiteiten aan. Actief meezingen of bewegen, het maken van een praatje kan tijdens onze live, online, interactieve activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten