De SeniorenMOB is er voor meer dan bellen alleen. En dat is heel gemakkelijk. Met deze handige en eenvoudige mobiele telefoon voor ouderen kunt u simpel en snel de weersvoorspelling bekijken, foto’s maken of een mailtje vesturen. Waar u ook bent: met de SeniorenMOB doet u het allemaal zelf.

 

Iedereen mobiel digiwijs

SeniorenTAB - WIKO_LENNY_4_COMP

De SeniorenMOB helpt iedereen mobiel op weg in de digitale wereld. Stichting BOP heeft deze mobiele smartphone op de markt gebracht voor ouderen en mensen met een leesbeperking die mee willen doen in het hedendaagse mobiele verkeer. De SeniorenMOB is een zeer gebruiksvriendelijke GSM mobiele telefoon voor senioren en wordt met een speciaal ontwikkelde interface gebruiksklaar geleverd. Het mailen, het regelen van de bankzaken, versturen van berichtjes, het lezen van nieuws en een spelletje spelen is hiermee binnen handbereik.

Wilt u graag meedoen in de hedendaagse digitale wereld? Bent u opzoek naar een smartphone voor ouderen? Dan is de seniorenMOB precies wat u zoekt.

Bejaardentelefoon - SeniorenMOB - Mobiele telefoon voor senioren

Gebruiksvriendelijke en eenvoudige mobiele telefoon voor ouderen

De gebruiksvriendelijke interface heeft een eenvoudige menustructuur en makkelijke navigatie.

 

Inzoomen en grote knoppen

De extra grote knoppen en zoomfunctie vergroten de leesbaarheid: u kunt altijd handig inzoomen en uitzoomen. Zo weet u zeker dat u op de juiste knop tikt.

 

Veilig met ondersteuning

Met de SeniorenMOB kunt u niets verkeerd doen of kwijtraken. Heeft u een vraag, of wilt u misschien een instelling veranderen? Met de app Hulp op Afstand regelen wij het voor u.

Direct gebruiksklaar

De SeniorenMOB wordt volledig geïnstalleerd geleverd, met alle apps die u nodig heeft:

  • Gratis bellen via Skype
  • Berichten, foto’s en video’s verzenden met WhatsApp
  • E-mails ontvangen en verzenden
  • Foto’s en video’s maken, delen en bekijken
  • Nieuws en weersvoorspelling bekijken

U hoeft slechtst één keer naar ons te bellen en wij zorgen dat alle instellingen kloppen.

Telefoonnummer: 070-3085504

SeniorenTAB, tablet voor ouderen:
SeniorenTAB - Tablet voor ouderen

Heeft u liever een tablet voor ouderen, dan hebben wij speciaal voor u de SeniorenTAB. Deze tablet heeft dezelfde functies als de mobiele telefoon voor ouderen, maar dan in een handig groot. Voor meer informatie over de SeniorenTAB, klik hier.

Geen artikelen in de winkelwagen.