Veilig op internetsite SeniorenTAB

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Op het moment dat wij op een internetsite terecht komen, dan zijn onze gegevens zichtbaar voor derden. Vooral op het moment van het invullen van contact- en betalingsgegevens is het interessant voor partijen om deze informatie af te kijken. Maar, de webbeheerders van SeniorenTAB hebben speciaal hiertegen een zogenaamd SSL-certificaat geïnstalleerd. Dit is een digitale sleutel die ervoor zorgt dat alle informatie op een website wordt afgeschermd. De SeniorenTAB is vanaf heden te kenmerken als een veilige omgeving.

We kunnen veilig op de internetsite van SeniorenTAB. Onze gegevens worden volledig afgeschermd van derde partijen. Door het toevoegen van een SSL-certificaat met digitale code hebben wij ervoor gezorgd dat de informatie op onze site wordt verborgen. Zo kunnen onze gebruikers gewoon bij onze gegevens, zonder dat zij risico lopen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn.

Ook kunnen de gebruikers hun eigen tablet voor ouderen beveiligen. Hiervoor hebben wij software van ESET, die met een eenvoudige handeling alle gegeven op de tablet beschermt tegen kwaadwillende. En dat is in deze tijd geen overbodige luxe. Klik hier om het product te bekijken.

Heeft u een mobiel voor ouderen? Ook die kan met de software van ESET worden beveiligd.

Voor meer informatie omtrent het SSL-certificaat of de beveiligingssoftware van ESET, kunt u bellen met een van onze medewerkers op nummer 070-3085504.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten