Rabobank Senioren Tablet Test

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

SeniorenTAB heeft seniorvriendelijke tablets van verschillende merken.

Ze hebben allemaal grote pictogrammen en vooraf geïnstalleerde functies. U kunt met de tablets mailen, foto’s en filmpjes maken, internetten, tv kijken, bellen, het nieuws en het weerbericht bekijken en spelletjes doen. U kunt ook zelf apps toevoegen. SeniorenTAB komt met een jaar lang serviceabonnement. Dat betekent dat u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur de helpdesk kunt bellen. Als u wilt, kan een medewerker van de helpdesk de tablet op afstand overnemen en instellen.

De SeniorenTAB is er vanaf 349 euro tot 689 euro (2023). Het serviceabonnement is het eerste jaar gratis en kost daarna 4,95 euro per maand. Kijk voor meer informatie op de website seniorentablet.nl.

Als u zelfstandig thuis woont, kan een tablet een handig hulpmiddel zijn. Wij vergeleken vijf tablets die speciaal voor ouderen zijn gemaakt.

Een tablet is een kleine, platte, draagbare computer. Het grote verschil met een gewone computer of een laptop is dat u het scherm kunt aanraken en zo de tablet kunt gebruiken. Daardoor is het erg makkelijk om een tablet te gebruiken. Een ander voordeel is dat een tablet minder zwaar is dan een computer of laptop. En een tablet neemt u makkelijk mee of pakt u gemakkelijk op, ook als u op de bank zit of in uw luie stoel.

Wat kunt u met een tablet doen?

Met een tablet kunt u bijvoorbeeld zoeken op internet, spelletjes doen en foto’s kijken. Ook kunt u ermee beeldbellen. Een tablet is makkelijker te bedienen dan een computer. Toch vinden mensen die weinig ervaring hebben met moderne apparaten het soms moeilijk om met een tablet om te gaan. Daarom zijn er speciale tablets voor senioren ontwikkeld. Die zijn eenvoudiger te bedienen en hebben soms een aantal extra functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten