ESET-beveiliging:

De enorme populariteit van tablets heeft een vervelende bijkomstigheid met zich meegebracht. Het maakt ze erg interessant voor makers van virussen en andere schadelijke software. Daarom is het belangrijk uw tablet veilig te houden.

Gebruikt u uw tablet veel buitenshuis? Gebruik dan de optimale bescherming van ESET

Tablet en smartphone beveiliging

Krachtige beveiliging die wordt gebruikt door miljoenen

Deze app was de eerste antivirusapp op Google Play™ die meer dan 100 miljoen keer is gekocht, en wordt vandaag de dag wereldwijd gebruikt om mobiele telefoons en tablets te beschermen.

Als de app geïnstalleerd is, wordt deze in stilte op de achtergrond uitgevoerd om u te beschermen tegen de nieuwste virussen, malware, spyware, onveilige apps en instellingen, ongewenste bellers en andere vervelende bedreigingen.

Tablet en smartphone traceren met Antidiefstal

Uw apparaat kwijt? Zoek en vergrendel het op afstand.

Ga naar onze Antidiefstal-website op een ander apparaat om uw verloren mobiele telefoon of tablet te zoeken en traceren op Google Maps®. U kunt zelfs op afstand een alarm laten horen op maximaal volume.

En het mooiste is: als u denkt dat uw mobiel voorgoed kwijt is, kunt u deze op afstand wissen om te voorkomen dat uw privégegevens in verkeerde handen vallen.

Geen artikelen in de winkelwagen.