Videoconsult met jouw client via de SeniorenTAB, in simpele stappen.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Wij zorgen ervoor dat het geschikte videoconsultatie programma van jouw zorgorganisatie is geïnstalleerd op de SeniorenTAB. Er zijn verschillende populaire programma’s die worden gebruikt voor videoconsulten, die wij voor jouw organisatie op de tablet of combi kunnen zetten.

Zorg ervoor dat je client een SeniorenTAB tablet of Smartcombi heeft met de ingebouwde camera en een internetverbinding. De SeniorenTAB is speciaal ontworpen voor senioren en heeft vaak een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie. Hierdoor zijn wij zeer geschikt om je client mee te laten doen met videoconsult en beeldzorg.

Wij zorgen ervoor dat het geschikte videoconsultatie programma van jouw zorgorganisatie is geïnstalleerd op de SeniorenTAB. Er zijn verschillende populaire programma’s die worden gebruikt voor videoconsulten, die wij voor jouw organisatie op de tablet of combi kunnen zetten. Afhankelijk van de SeniorenTAB die je wil inzetten kan de app al vooraf geïnstalleerd zijn.
Open de videoconsultatie-app op de SeniorenTAB en log in of maak een account aan, indien nodig. Volg de instructies op het scherm om toegang te krijgen tot de videoconsultatie functionaliteit.
Selecteer de persoon met wie je een videoconsult wilt houden. Dit kan een arts, zorgverlener, familielid of een andere persoon zijn, afhankelijk van het doel van je videoconsult.
Start de videoconsultatie. Zorg ervoor dat de camera en microfoon van de SeniorenTAB zijn ingeschakeld, en volg de instructies op het scherm om verbinding te maken met de andere persoon. Tijdens het videoconsult kun je praten en elkaar zien via de camera van de SeniorenTAB, en indien nodig kun je ook andere functies van de videoconsultatie-app gebruiken, zoals het delen van documenten of het tonen van symptomen.
Na afloop van het videoconsult, beëindig je de verbinding en sluit je de videoconsultatie-app af op de SeniorenTAB.
Het is altijd goed om vooraf te oefenen met de videoconsultatie-app en vertrouwd te raken met de functies ervan om een soepele en succesvolle videoconsultatie te garanderen. Daarnaast is het handig om te zorgen voor een betrouwbare internetverbinding en voldoende batterijduur op de SeniorenTAB voor de duur van het videoconsult.
#videoconsult #beeldzorg #onlineconsult #huisartsen #online #bereikbaarheid #eenvoudig #clienten #contact #therapie #ziekenhuis #zorginnovatie #zorgprofessional #kostenbesparing #zorgakkoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten