Overzicht winkelwagen

SeniorenTAB is in Nederland en België marktleider in seniorentablets en onderdeel van Ben media groep BV.

SeniorenTAB maakt tablets en smartphones die volledig zijn aangepast aan de wensen van ouderen, met moderne toestellen als basis. Dit zijn altijd Android telefoons en tablets van gerenommeerde leveranciers met 2 jaar fabrieksgarantie.

Ben media Group BV is ontstaan doordat we computercursussen aan ouderen gaven toen we gevraagd werden een simpele, vereenvoudigde en begrijpelijke tablet te ontwerpen voor minder digivaardige mensen door de Gemeente Den Haag.

Doordat we al dagelijks met ouderen werkten wisten we exact waar een goede tablet voor senioren aan moest voldoen. Grote knoppen, uitgeprinte handleiding en een helpdesk waar geduld geschreven wordt met een grote G.

We bieden naast de bekende SeniorenTAB seniorentablet ook senioren smartphones aan en is de eerste senioren telefoon toegevoegd aan het assortiment. Hierbij letten we vooral op de feedback van de doelgroep bij de helpdesk. Want, zo blijkt, ouderen hebben speciale eisen qua bediening maar willen vooral ook met de tijd meegaan.

We bieden moderne smartphones en tablets zonder poespas. Geweldige telefoons en tablets, maar dan eenvoudig bedienbaar, betrouwbaar en voorspelbaar.

Speciale software en ondersteuning

Wat de tablets en smartphones uniek maakt is onze software en ondersteuning. De in eigen beheer ontwikkelde software zorgt voor stabiele werking. Dat is uitgebreid met onze helpdesk, de overzichtelijke handleidingen en recent het kennisportaal. Daar kunnen ouderen op hun eigen tempo aan de digivaardigheden werken.

Iedereen digiwijs

Onze missie is om zoveel mogelijk ouderen de stap naar digitaal te laten maken met zo min mogelijk drempels. Daarom faciliteren we veel trainingen voor zorgmedewerkers en cursussen voor ouderen. Het team van SeniorenTAB is elke dag bezig om de gebruikers van de tablet en de mobiele telefoon voor senioren te voorzien van de benodigde uitleg. Dit doen we met een sociaal hart door gemotiveerde mensen met diverse achtergronden te laten samenwerken. Deze sociale betrokkenheid komt ook tot uiting in onze samenwerkingen met stichtingen om digivaardigheid te stimuleren. Vergroten de senioren hun zelfstandigheid. Iedereen is tegenwoordig digitaal. Zelfs de overheid communiceert steeds vaker online. Voor de groep ouderen met een achterstand op digitalisering is de SeniorenTAB hierdoor een uitkomst. Niet alleen doordat zij hiermee digitaal kunnen meekomen, maar vooral doordat zij er niet alleen voor staan. De ondersteuning die vanuit de SeniorenTAB wordt geleverd helpt hen in hun dagelijkse bezigheden door middel van het bijdragen aan hun digitale vaardigheid