Zorg van Nu.nl Informatie voor zorgprofessionals

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Een makkelijke tablet of smartphone kan jouw cliënten helpen om toch in contact te blijven.

Er zijn verschillende tablet types die eenvoudig te bedienen zijn. Speciaal voor zorginstellingen zijn er de SeniorenTAB(link is external). Via zo’n tablet houd je als zorgverlener digitaal contact met je cliënten. Bijvoorbeeld door berichten of foto’s uit te wisselen. Je kunt het ook over de gezondheid van je cliënt hebben. Hierdoor hoef je niet altijd naar je cliënt toe te reizen. Zo houd je tijd over voor andere werkzaamheden.

Cliënten kunnen zelf ook een tablet of smartphone aanschaffen. Zoals de tablets of smartphones van SeniorenMOB(link is external).

Praktische hulp

SeniorenTAB biedt ondersteuning in de begeleiding van personeel en ouderen bij de stap naar digitale zorg. Ook biedt SeniorenTAB demo apparaten aan. Wil je SeniorenTAB implementeren in jouw zorgorganisatie? Dan zijn er mogelijk subsidies beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op(link is external) met SeniorenTAB.

Wil je een zorginnovatie zoals deze implementeren in je zorginstelling? Voor praktische hulp daarbij, kijk op onze pagina ‘Implementatie’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bericht
Producten